Victoria Iribarne Gómez-Haedo

Victoria Iribarne Gómez-Haedo

Victoria Iribarne Gómez-Haedo, handläggare på Universitets- och högskolerådet, med fokus på Erasmus+/eTwinning. Har bakgrund som språklärare i engelska/spanska samt är sekreterare i Språklärarnas riksförbund. Grundare av det digitala spansklärarnätverket Spanish Teachmeet Sweden.

Vad har läsningen betytt för dig?
Läsning är min bro till världar långt bortom horisonten och min nyckel till att förstå och omfamna olika kulturer. Som flerspråkig finner jag att den väver samman mina identiteter, språk och kulturer på ett naturligt och berikande sätt. Genom böckernas sidor reser jag genom tid och rum, och varje språk jag läser på ger mig en unik lins att betrakta världen genom. Att läsa ger mig inte bara kunskap utan också en djupare förståelse för mänsklighetens mångfald och likheter. Det är där jag finner mitt sanna jag, det är där jag hittar hem; i den globala samhörigheten av berättare, lyssnare och läsare.

Rekommendera en bok
Om du letar efter en berörande och filosofisk läsupplevelse, kan jag varmt rekommendera boken Lille Prinsen av Antoine de Saint-Exupéry. Denna moderna klassiker följer den lilla prinsen i hans resa genom universum, där han möter olika figurer och lär sig värdefulla livsvisdomar. Boken är inte bara en barnbok utan har även ett djupare budskap som kan beröra vuxna läsare. Med sina tidlösa illustrationer och sin förtrollande berättelse kommer boken säkerligen väcka känslor av nostalgi och eftertanke. Perfekt för stunder av lugn och reflektion. Ta dig tid att följa med på prinsens äventyr, du kommer inte bli besviken!

 

Stäng