Martin Lidberg

Martin Lidberg

Foto: Privat

Martin Lidberg är den tidigare Världsmästaren i brottning som under många år arbetat inom träning och hälsa. Han är certifierad fystränare och mentalcoach och har genom åren släppt flera träningsböcker och medverkar i tv-program där han coachat människor till att nå sina mål.  Martin är en mycket eftertraktad inspiratör, via sina föreläsningar och inspirationspass och är även känd av svenska folket som brottaren som vann Let’s Dance.

Vad har läsningen betytt för dig?
Jag har alltid varit väldigt intresserad av vår kropp och hur den fungerar. Detta medförde att jag började utbilda mig och arbeta inom träning och hälsa. Den kunskap jag skaffat mig genom åren inom mitt arbete har jag fått genom att läsa mig till mycket av min kunskap i kombination med praktisk erfarenhet. Jag älskar att lära mig nya saker om vår kropp och det är inte mycket som överträffar en skön lässtund som ger ny kunskap och inspiration inom sitt intresseområde. Även att läsa spännande skönlitteratur är alltid en härlig upplevelse som också får mig at slappna av mellan arbete och åtaganden.

Rekommendera en bok 
Jag rekommenderar er att läsa boken Hjärnstark med Anders Hansen. Boken beskriver på ett pedagogiskt och lättsamt sätt hur vår hjärna fungerar. Samt hur vi med träning och motion kan förbättra vår hjärnas kognitiva förmåga, minska stress och förebygga oro, nedstämdhet och depression, ja helt enkelt hur vi kan må bättre. En otroligt bra bok som ger ny kunskap och en stor dos inspiration.

Stäng